PENSIUNEA NICOLETA // PENSIUNE IN BUGEGI

  PENSIUNEA
foto_039

● Aflata  într-o locatie deosebita, la poalele Muntilor Bucegi, Pensiunea Nicoleta va ofera oaza de relaxare de care aveti nevoie când doriti sa scapati de rutina cotidianului sau de zgomotul orasului.
● Pensiunea noastra este una deosebita de ceea ce ati experimentat pâna acum, prin atmosfera familiara pe care o veti gasi la noi.
● Pensiunea NICOLETA, clasificata la 3 margarete, este situata la 45 km de Predeal si la 45 km de Brasov, pe drumul care duce spre Bran, si la doar 12 km de Castelul Bran.
Pensiunea are capacitatea maxima de 75 de locuri, spatiile oferind variate posibilitati de cazare : familii, grupuri de prieteni, organizare evenimente, TEAMBUILDING (detinand sala de conferinte), intalniri de afaceri, tabere pentru scolari sau seniori, etc.

* Pentru confortul tuturor oaspetilor, accesul cu animale de companie este limitat.

 SPATII RECREATIVE SI RESTAURANT
 foto_059

● In curtea pensiunii exista amenajat spatiu de joaca pentru copii si topogan gonflabil, biliard,inchirieri atv-uri, parcarea proprie spatioasa, terasa in aer liber cu 8 mese – 48 locuri, foisor la inaltime, de 12 locuri.
● Pensiunea dispune de 2 restaurante cu o capacitate de minum 80, respectiv 50 locuri, modern utilate. Aici puteti servi si produse traditionale, obtinute din productie proprie.
● Avem posibilitatea organizarii de evenimente speciale, nunti, botezuri, aniversari, seri festive,sala de conferinte.

Va invitam sa faceti o incursiune în lumea noastra pentru a descoperi peisajele autentice, precum si interiorul generos care va va trimite cu gândul la cele mai frumoase clipe petrecute cu cei dragi.

 ATRACTII TURISTICE

● Alte atractii, din localitate si imprejurimi :

⚹ centre inchiriere ATV
⚹  locuri pentru practicarea alpinismului
⚹ drumetii in padure cu spatii pentru picnic
⚹ vizitarea Castelului Bran, alaturi de Muzeul Etnografic in aer liber si de Vama Medievala – Bran, Parcul National Piatra Craiului,  Cheile Moeciului, Cheile Dambovicioarei, Pestera Dambovicioarei, Cascada „La Chisatoare”, Cheile Gradistei.

Va invitam sa faceti o incursiune în lumea noastra pentru a descoperi peisajele autentice, precum si interiorul generos care va va trimite cu gândul la cele mai frumoase clipe petrecute cu cei dragi.

CONSULTATI PRETURILE  VEDETI RESTAURANTELE  ATRACTIILE TURISTICE

TELEFON: (0040) 745.022.074

EMAIL: pensiunea.nicoleta@yahoo.com

WEBSITE: www.moeciu-nicoleta.ro